Bueno… ja han agafat al creador del Sasser…

08
May

Ja està, Microsoft ja té una “cabeza de turco” per pagar els seus errors. Segons informen a Iblnews, han detingut un estudiant alemà, el presumpte creador d’un dels 6 virus més virulents de la història. El volen condenar a 5 anys de presó, acusat de sabotatge informàtic.

Uns quants dies enrera, el Xavier Caballé escrivia al seu weblog de seguretat una reflexió sobre el cuc Sasser, preguntant-se que hauria passat si el cuc hagués portat solament una línia més, una línia per esborrar continguts i dades del disc dur.

Si un dia d’estos feu d’informàtic pringat deixeu ben clar que la culpa no és d’un informàtic boig que pertany a Al quaeda i vol destruir tots els ordinadors del món perquè són un signe d’occident. Noooooo. Tot això és culpa de Microsoft. I de pas, es pot fer propaganda de GNU/Linux :)