CHAOS i CosMos

16
Aug

Encara que sembli una titular apocalíptic, res, és del projecte xD

Ahir a la llista d’openMosix van enviar un mail informant d’un nou projecte, CosMos.

CosMos és un node virtual per a clústers openMosix per a win32! Pel que veig està basat sobre coLinux i és compatible (openMosixment parlant) amb la distribució CHAOS, una distribució en cd amb openMosix.

Encara està en fase experimental i té alguns/bastants problemes, però senzillament és una aplicació q s’instala a windows.

L’evolució d’aquest projecte ha de ser molt interessant, ja que pot donar pas a una aproximació de tecnologia grid per a openMosix, permetent aprofitar tots els cicles de cpu perduts amb els parcs d’estacions d’empleats (diguem profes del departament).

Emocionant :) Quan toqui setmana openMosix ho he de mirar, que ara toca setmana DriverpaLinux xD