AppZaper i Undercover, descobrint aplicacions

22
May

Continuant amb aplicacions per Mac, parell de d’aplicacions recent descobertes:

  • AppZaper: bàsicament és una icona que es pot situar al Finder i que serveix per desinstalar aplicacions. El desinstalar aplicacions en Mac Os X és una cosa rarilla, ja que sempre queden restes pel disc dur. Doncs aquesta aplicació es dedica a buscar aquestes restes i eliminar-les. (via TUAW).
  • Undercover: és un programa de protecció contra lladres, imposibilitant l’ús de l’ordinador i enviant a través d’Internet informació sobre on es troba actualment, fotografies de qui l’esta utilitzant… I si tot això no funciona simularà una avaria per què el portin a reparar. Realment està ben pensat, i basa tota la seva protecció amb tenir el firmware protegit amb contrassenya. Segur que finalment se’l consegueixen saltar, però la per posar-ho difícil que no quedi (via GenBeta).