La Via Catalana

13
Sep

El passat 11 de Setembre, diada de Catalunya, es va celebrar la Via Catalana. En aquest acte, més de 1.600.000 catalans van sortir al carrer per expressar el seu anhel de llibertat, tot juntant les seues mans a les 17:14 al llarg d’una cadena humana de 400km, d’Alcanar a Portbou. Vaig col·laborar com a fotògraf voluntari al tram 204 de Reus, i va ser una experiència inoblidable! Podeu veure algunes fotografies en aquest mateix post o les galeries al següent enllaç de Flickr: – Via Catalana – Tram 204 – Galeria 1  [Flickr] – Via Catalana – Tram 204 – Galeria 2  [Flickr] – Via Catalana – Tram 204 – Galeria 3  [Flickr]

Actualització: El The Guardian ha publicat una galeria amb les millors fotografies i ha escollit una de les que acompanya aquesta entrada!!

http://ves.cat/hmPX